VÅRA KUNDER ÄLSKAR OSS


ALLTID FRI FRAKT!

SNABB LEVERANS 1-3 DAGAR!

UNIK 122% LÄGSTA PRISGARANTI

KUNDTJÄNST: 021-4444991


Hårda resväskor
Mjuka resväskor
Resväskor - 4 hjul
Resväskor - 2 hjul


Populära resväskor


Att resa är ett sätt att nå det stora målet! Se till att göra den så bekväm som möjligt! Packa effektivt och säkert med en resväska som uppfyller alla krav. Väskan.com har nämligen samlat nordens största utbud av resväskor.

Njut av din semester i fulla drag. Känns dig säker på att all din packning ryms och att väskan klarar hanteringen. I vårt sortiment hittar du praktiska och rymliga resväskor i alla storlekar och prisklasser. Välj mellan hårda och mjuka material med ett spännande urval av färger!

Välj ut dina favoriter bland våra resväskor! Vi hjälper dig gärna med att hitta den mest prisvärda produkten!

Prisgaranti

– Hos oss ska du aldrig betala för mycket för din resväska!

Visst vore det tråkigt att lägga en beställning på resväskor från oss och sedan upptäcka dem till ett lägre pris i en fysisik butik/webbutik veckan efter? Klart man vill betala så lite som möjligt för sin nya resväska ! Om det mot förmodan skulle inträffa att du hittar dina nya resväska till ett lägre pris, så kommer vi att ersätta dig med mellanskillnaden av det pris du betala för resväskan hos oss och det pris som den andra butiken säljer resväskan för.

Trygghet

Vi har resväskor för alla tillfällen oavsett om det är till jobbet, fritiden eller till träningen. Det är oerhört viktigt för oss att du blir riktigt nöjd med ditt köp av resväska hos oss. Därför erbjuder vi alla kunder både fri frakt och fri returfrakt. Om du köper din resväska online eller butik och inte blir nöjd så kan du skicka tillbaka resväskan till oss på vår bekostnad eller komma in i en av våra butiker. Självklart vill man som köpare ha sin väska snabbt. Du kan därför se lagerstatus för varje resväska och färg direkt på produktsidan. Oftast betyder det att du får din beställda resväska till ett ombud nära ditt hem redan dagen efter.

Väskan.com – Resväskor för alla tillfällen!

Packa bekvämt och praktiskt! Packa lättåtkomlig och smidigt! Packa bara det du behöver för jobb, skola eller resa! 

Resväskor för resan, jobbet, skolan eller gymmet!

Gör resan dit så bekväm som möjligt eller välj ut den perfekta portföljen som imponerar på medarbetare och kollegor! Här hittar du väskor för alla tillfällen. I Väskan.com:s sortimentet finns allt från praktiska och rymliga resväskor i alla storlekar till praktiska ryggsäckar, datorväskor, axelremsväskor, weekendbags m.m. i flera material du kan tänka dig! 

Väskor sedan 1939

Väskan är en av branschens äldsta familjeföretag som fortfarande drivs i samma familj. Här finner du nordens största utbud av väskor med bland annat resväskor, datorväskor,plånböcker portföljer och resetillbehör. Vi har ett brett sortiment av såväl billiga som mer exklusiva väskor, så att hela familjen enkelt kan hitta sina väskor på ett och samma ställe. Vi vet också att våra kunder vill ha väskor med kvalitet, och det är därför vi erbjuder väskor från ledande varumärken som exempelvis Tiger of Sweden, Hugo Boss, Zero Haliburton , Rimowa, Samsonite, och Baron för att nämna några.

 Ta del av vårt sortiment och låt dig inspireras. Kontakta gärna oss om du har frågor om våra resväskor!