VÅRA KUNDER ÄLSKAR OSS


ALLTID FRI FRAKT!

SNABB LEVERANS 1-3 DAGAR!

UNIK 122% LÄGSTA PRISGARANTI

KUNDTJÄNST: 021-4444991


Hestra Handskar

Hestra handsken grundades 1936 av Martin Magnusson i Småland. Den första handsken producerades i ett förstärkt getskinn tänkt att passa skogsarbetare. Martin var själv en duktig skidåkare på grund av sin militärtjänst under första världskriget.I mitten av 1930-talet kom en ny sport i Sverige: Slalom, Martin som skidåkare ta sina första rider på den nybyggda slalombacken Isaberg han drömde om de möjligheter som det nya skidor kunde ha gett honom och han såg snabbt på möjligheter att producera speciella skidor / slalom handskar.

Hans motiv var enkla i början, och produktionen var igång med sina söner har traditionen fortsatt och idag 68 år senare har vi den tredje generationen, ledde företaget framåt med samma principer och värderingar som vår farfar.

Det finns många modeller, high-tech material har införts, trots att Martin förmodligen inte skulle känna igen henne handskar idag som filosofin är densamma. Vi producerar ständigt handskar av högsta kvalitet och vår favorit materialet fortfarande läder. Svante Magnusson