VÅRA KUNDER ÄLSKAR OSS


ALLTID FRI FRAKT!

SNABB LEVERANS 1-3 DAGAR!

UNIK 122% LÄGSTA PRISGARANTI

KUNDTJÄNST: 021-4444991Design – Funktion - Kvalitet.

Shoppingvagnar från Rolser

Joy är den enklaste modellen med vikbar underdel i hårdplast. Passar bäst till korta och medellånga personer då chassit är lite lägre (97,5 cm).
 

RG är som Joy men höjden är 104 cm och har större hjul samt fack på ut- och insidan.  Underdelen är gjord av aluminium och den går att vika ihop. Denna modell har största säcken på 59 L.

RG Logic är enkel att fälla ihop både under- och överdel när du inte använder den eller när påsen är full och du ska få in den i bilen. Den har två hjul och ett fack på insidan. Du kan enkelt hänga den på varuvagnen när du handlar.

2+2 Logic har samma funktioner som 2+2 samt fällbar överdel. Passar dig som vill köra lugnt eller om du kör på grus eller ojämnt underlag. Fack finns på insidan.
Se finesserna om Logic på denna film: https://www.youtube.com/watch?v=omG_ADpVZZg

Logic Tour  är den mest avancerade vagnen med 4 hjul. Precis som 2+2 har den 2 eller 4 hjul. De främre hjulen roterar 360 grader och är väldigt lätt att köra framför dig. Den står stilla om du släpper taget om den. Passar perfekt för dig som har bråttom och vill komma fort runt hörnet i butiken. Fack finns på insidan. Hopfällbar över- och underdel.
Se finesserna om Logic på denna film: https://www.youtube.com/watch?v=omG_ADpVZZg

RD6 trappmodellen med 6 hjul som gör det enkelt för dig som bor i hus utan hiss. Den är otroligt lätt att få med sig upp för trapporna då den klättrar upp utan att du behöver ta i själv. Uppåt och neråt. Fack finns på in och utsidan.

Plegamatic är perfekt för dig som är trångbodd eller har den liggande i tex husvagnen. Den går att fälla ihop så att den inte tar större plats än en vanlig väska. Fack finns på insidan. Se https://www.youtube.com/watch?v=cCZZE8tlZaA