VÅRA KUNDER ÄLSKAR OSS


ALLTID FRI FRAKT!

SNABB LEVERANS 1-3 DAGAR!

UNIK 122% LÄGSTA PRISGARANTI

KUNDTJÄNST: 021-4444991 
TSA-Lås

Visste du att du kan få din gamla resväska uppbruten utan att kunna kräva ersättning för det? Nya regler tillåter tullen att öppna din resväska med våld om så krävs. Det finns dock sätt att undvika detta. 

Läs mer...


Mått på resväskor

Måtten på resväskorna är oftast beräknat inkluderat hjul, bärhandtag och andra utstickande detaljer. Alltså kan det inre måttet variera från det som står i måttbeskrivningen på resväskan. Om du är osäker på måttet på väskan du är intresserad av, så är du välkomen att kontakta oss via vår kundtjänst så hjälper vi dig att välja rätt väska.

info@abvaskan.com
021-4444991Glöm inte att tänka på följande innan resan.

Här listar vi sakerna du bör tänka på innan avresan. Klicka på 'Läs mer' för att se hela listan.

Läs mer...


 
Dags att byta ut din gamla resväska?

Har du en gammal trotjänare till resväska där hemma som hängt med i många år? Då är det hög tid att byta ut den till nästa resa!

Senaste åren har utvecklingen gått väldigt fort och dagens resväskor är betydligt smidigare på flera sätt. Nedan följer en beskrivning av den nyare resväskans fördelar samt vad du behöver veta när du ska välja resväska. 

Läs mer...  Vad ska jag göra om jag blir sjuk eller råkar ut för en olycka?

Spara eventuella kvitton för läkarvård för att kunna få ersättning av försäkringsbolaget. Försäkringsbolagens larmcentraler kan också hjälpa till med kontakter och arrangera sjuktransporter. Ambassaden eller konsulatet kan hjälpa till med kontakt med anhöriga, sjukhus och myndigheter.


Läs mer...  


Hur ska väskan packas?

Det kan tyckas att det ska vara enkelt att packa sin väska, men ofta kan man behöva tänka till lite extra på hur man ska utnyttja resväskans yta för att få plats med allt och även skapa en bra överblick.

Ett flertal av sortimentets packsystem hjälper dig med detta och du sparar samtidigt tid på att slippa stryka om dina kläder när du kommer fram. 

Läs mer... 
Modeller:
- Samsonite Aeris Basic
- Samsonite Aeris Comfort

 
          
 
Modeller:
- Samsonite Termo Basic
- Samsonite Termo Comfort

 
Modeller:
- Titan X2
- Titan Xenon
- Epic G-7
- Epic GTO
- Samsonite Firelite
- Samsonite B-lite
- Samsonite Cubelite


 
 

Modeller:
- Samsonite Cosmolite
(Årsmodell 2013) 

 

 
     
Modeller:
- Titan Xenon 13
- Epic Neo-X