VÅRA KUNDER ÄLSKAR OSS


ALLTID FRI FRAKT!

SNABB LEVERANS 1-3 DAGAR!

UNIK 122% LÄGSTA PRISGARANTI

KUNDTJÄNST: 021-4444991


122% Lägsta prisgaranti

Vårt mål är att du alltid ska kunna finna marknadens bästa priser på vår hemsida! Om du mot förmodan skulle hitta några av våra artiklar i en annan fysisk butik, alternativt webbutik i norden, till ett lägre pris så matchar vi deras pris. Konkurrentens pris inkl. frakt är det vi jämför med.

Som tack för att du informerar oss, sänker vi priset ytterligare 22% av mellanskillnaden. Det är vad vi kallar en riktig prisgaranti! Observera att varan måste vara identisk d.v.s. samma artikel och färg, samt att väskan skall finnas i lager.

Prisexempel: Du hittar en väska för 800kr hos en konkurrent, och Väskans pris är 1000kr. Mellanskillnaden är då 200kr. 22% av mellanskillnaden blir då alltså 200*0,22 = 44kr.

Du betalar alltså 800-44kr = 756kr (vid eventuell fraktkostnader tillkommer detta i priset du betalar hos oss.)


Beställningar till Norge

Pga. ökade kostnader från våran samarbetspartner Schenker, så skickar vi inte paket till Norge. I samband med detta så har vi även stängt ner den norska webshoppen tills vidare.

 

Fri frakt

Väskan.com bjuder på frakten på samtliga 2000 produkter förutom sofforna som är extremt skrymmande. (Gäller ej länder utanför norden, samt Norge. Se ovan!)

 

Vart kommer mitt paket? 
Vi skickar alltid våra paket med DB Schenker. Om du vill se ditt närmaste paketombud klickar du här!